Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Rollon

Rollon streeft naar wereldwijd leiderschap in lineaire bewegingstechnologieën en biedt op maat gemaakte productoplossingen en digitale diensten met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Rollon een uitstekende reputatie opgebouwd als de voorkeursleverancier van geleiders en actuatoren voor verschillende sectoren over de hele wereld. Hierdoor heeft het bedrijf een sterke positie verworven in diverse niche-markten.

Onze benadering is volledig klantgericht, waarbij we ons laten leiden door de specifieke behoeften van elke klant. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan innovatieve producten en materialen aan te bieden op een modulair platform, waardoor we een hoog niveau van maatwerk kunnen leveren.

Onze groeidoelen zijn gericht op het ondersteunen van onze klanten, zowel lokaal als internationaal. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons uitgebreide ondersteunings- en servicenetwerk, waardoor Rollon zich duidelijk onderscheidt van concurrenten. Met belangrijke afdelingen in Italië, Duitsland, de VS, China, India, Frankrijk en het VK, is Rollon Group wereldwijd actief. Voor klanten in Nederland is Rollon GmbH en Almotion B.V. het aangewezen contactpunt, waarbij onze Duitse vestiging verantwoordelijk is voor wereldwijde verkoop en ook de ontwikkeling van prototypes en aanpassingen van standaardproducten aan de behoeften van klanten verzorgt. Rollon blijft toegewijd aan toekomstige groei en ziet elke nieuwe klantbehoefte als een kans om uitdagingen aan te gaan. Door samen te werken met onze klanten streven we naar vooruitgang door middel van vindingrijkheid, visie en teamwork, om te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van een wereld in beweging. Ons doel is uw succes.

Documenten

Onze merkpartners

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding