Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Hiwin

Welkom bij het merk Hiwin.

Hiwin is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bewegingstechnologie. Hiwin Technologies Corp is een beursgenoteerd internationaal bedrijf uit Taiwan dat nu 30 jaar bestaat.

De naam is een samentrekking van de eerste letters van Hi-tech Winner.

Wij hebben als managementfilosofie het integreren van wereldwijde middelen voor continue innovatie, met als doel een betere levensstijl en werkomgeving te bieden. Wij streven naar voortdurende operationele excellentie, gedreven door professionaliteit, enthousiasme en ondernemersverantwoordelijkheid. Onze missie is het creëren van een verbeterde levensstijl en werkomgeving voor de mensheid. Dit houdt in dat wij hoogwaardige, geavanceerde industriële producten kunnen ontwikkelen die in wereldwijd kunnen worden ingezet.

Almotion verkoopt alleen de originele producten van Hiwin maar is onafhankelijk. Hierdoor zijn wij geen officiële dealer van dit merk.

Documenten

Onze merkpartners

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding