Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Over de webshop

Almotion is lineairtechniek specialist met al meer dan 25 jaar ervaring en wij zijn gevestigd in Elst Gelderland. Wij zijn een merkonafhankelijke distribiteur van lineaire geleidingen en leveren de beste rechtgeleidingen van A-merken. Almotion verkoopt alleen originele producten maar is onafhankelijk. Hierdoor is Almotion niet van alle verkochte merken een officiële dealer.
Als service voor onze klanten hebben wij een webshop geopend zodat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons kunt bestellen. Meestal krijgt u uw bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Uw bestelling wordt zeer zorgvuldig verpakt en meermaals gecontroleerd.

Levertijden

Wij hebben veel artikelen op voorraad, bestelt u deze vandaag dan worden deze dezelfde dag nog naar u opgestuurd. Voor een kleine groep producten geldt een langere levertijd dan dit. Klik hiervoor op het desbetreffende product om de exacte levertijd te bekijken.
Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan moet u de langste opgegeven levertijd aanhouden voor uw bestelling. Als u niet kunt wachten kunt u ook een deellevering krijgen. Hiervoor worden wel extra verzendkosten in rekening gebracht. Dit kunt u niet rechtstreeks in de webshop aangeven. Als u een deellevering wilt moet u hiervoor contact met ons opnemen.

Verzenden

De verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht in kilo’s en/of lengtetoeslag van het transport.
De verzendkosten worden voor uw akkoord aan u getoond tijdens de bestelprocedure.
Lees meer over de verzendkosten

Lineaire geleidingen

Wij verkopen in de webshop meerdere soorten lineaire geleidingen.

Ons eigen merk vind u natuurlijk onder onze naam Almotion. Als u een soort of merk lineaire geleiding niet kunt vinden neem dan contact met ons op. Natuurlijk geldt dit ook advies en alle andere vragen.

Geen herroepingsrecht voor zakelijke aankopen

In de toelichting op de Europese Richtlijn Consumentenbescherming is opgenomen dat zakelijke klanten (ook kleine zelfstandige) geen herroepingsrecht hebben.
De Almotion webshop verkoopt alleen aan zakelijke klanten. Hierdoor hebben wij geen herroepingsrecht.

Natuurlijk kunt u wel een defect artikel terugzenden en u wordt zo snel mogelijk voorzien van een nieuw exemplaar. Voordat u dit doet moet u eerst contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u de verdere afwikkeling.

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding