Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Standaard kogelomloopgeleiding

Standaard lineaire geleidingen met profielrail

Almotion levert van veel merken een standaard kogelomloopgeleiding. Het standaard type is ook meestal de meest verkochte uitvoering. Vaak is het ook zo dat deze in veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn en er ook veel accessoires leverbaar zijn.

Voordelen van een standaard profielrailgeleiding

De voordelen van onze standaard lineaire geleidingen met profielrail zijn:

  1. hoge nauwkeurigheid
  2. hoge stijfheid
  3. onderhoudsvriendelijk
  4. hoge snelheden
  5. topprestaties zonder speling 
  6. Hoog draagvermogen
  7. compacte inbouwmaten

Profielrailgeleiding of toch liever een kogelbusgeleiding? 

Naast profielrailgeleidingen leveren wij kogelbusgeleidingen. Wilt u weten welke van de 2 het meest geschikt is voor uw applicatie? Om u te helpen met uw keuze vergelijken wij de 2 in het artikel kogelbus of profielrail? 
Komt u er niet uit of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. 

Lineaire geleiding webshop

Het concept van een webwinkel voor lineaire geleiding is voortgekomen uit de noodzaak om onze klanten, met name machinebouwers, voortdurend van dienst te kunnen zijn. Bij ons kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Hierdoor worden de wachttijden verkort voor uw bestellingen. Dankzij de geautomatiseerde afhandeling in onze webshop kunnen we de prijzen laag houden. Zeker bij de standaard lineaire geleidingen is het vandaag bestellen en morgen in huis (werkdagen).

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding