Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

NADELLA

Welkom op het gedeelte van onze site die ingericht is voor Nadella

In de wereld van precisietechnologie en engineering is dit een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie.

De naam “Nadella” komt van de oprichter van het bedrijf: Mukesh Nadella. Hij geloofde dat de naam van het bedrijf een belofte moest zijn van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, en dat is precies wat “Nadella” vertegenwoordigt.

De oorsprong van Nadella lineaire geleidingen ligt in de jaren ’30 in Frankrijk

De kernwaarden van Nadella Lineaire Geleidingen zijn diep geworteld in het DNA van het bedrijf. Ze geloven in innovatie, precisie en betrouwbaarheid. Deze waarden vormen de basis van elk product en dienst dat ze leveren. Ze streven naar perfectie in elk aspect van hun werk en hebben een sterke toewijding aan klanttevredenheid.

Nadella Lineaire Geleidingen heeft de afgelopen decennia bewezen een toonaangevende speler te zijn in de wereld van precisietechnologie. Met een naam die staat voor innovatie, kernwaarden die streven naar perfectie en een duidelijk doel om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Begin 2023 is Nadella overgenomen door Timken USA

Onze merkpartners

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding