Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Compacte loopwielgeleiding

Een compacte loopwielgeleiding is een rechtgeleiding met kleinere inbouwmaten. De loopwielen worden omsloten door een rail waardoor de inbouwmaten klein blijven. Een nadeel kan zijn dat de maximale belastingen wat lager zijn.

CI serie van Almotion

De CI-serie lineaire geleiding is ontstaan door de behoefte naar een lineaire loopwiel geleiding met een kleinere maatvoering. Ook bij een kleine en lichtere belading worden ze veel gebruikt.
Bij deze CI-serie lineaire geleidingen zijn de loopwielen gemonteerd aan de binnenzijde van de geharde assen in plaats van aan de buitenzijde. De slede wordt voorzien van 3 loopwielen waarvan twee concentrisch en één excentrisch. Dit wordt gedaan om eventuele speling te kunnen elimineren en de lineaire geleiding te kunnen voorzien van een soort voorspanning.


RVS C-rail

De RVS lineaire loopwielgeleiding met RVS loopwielen is een stille en compacte lineaire geleiding en is geheel in roestvast staal uitgevoerd. Deze RVS lineaire loopwielgeleiding is een eenvoudige en kostenbesparend railgeleiding voor toepassingen waar corrosiebestendigheid van belang is. Daarnaast is deze lineaire loopwielgeleiding ook geschikt voor toepassingen waar water, temperatuurschommelingen of juist hoge temperaturen voorkomen.

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding
Kijk hier hoe onze website werkt in 1 minuut
Filmpje!