Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

IKO

Welkom bij het merk IKO.

IKO is sinds 1950 een echte lager specialist die de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit nastreeft.

IKO is het lagermerk van Nippon Thompson. Onze producten hebben al jarenlang een goede en brede acceptie in de maakindustrie. Dit komt door onze superieure kwaliteit en onze betrouwbaarheid als leverancier.
De merknaam “IKO” is ontstaan als acroniem van onze drie kernwaarden: Innovatie, Kennis en Originaliteit. Al onze producten worden ontwikkeld en vervaardigd volgens deze principes.
Wij zetten ons maximaal in voor onze klanten en beloven de hoogste kwaliteit en de beste support voor uw toepassing van onze lineaire geleidingen.
Onze kracht ligt in onze toewijding aan onze bedrijfsfilosofie om een op technologieontwikkeling gebaseerd bedrijf te zijn dat bijdraagt ​​aan de samenleving.

Almotion verkoopt alleen de originele producten van IKO maar is onafhankelijk. Hierdoor zijn wij geen officiële dealer van dit merk.

Documenten

Onze merkpartners

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding