Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

Leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Almotion B.V. 2023

De algemene leveringsvoorwaarden voor de zakelijke markt, zijn de regels die gelden voor de overeenkomst tussen u en ons. Deze regels beschrijven wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Wij raden u aan om deze zorgvuldig te lezen en te bewaren voor uw eigen administratie.

  • De tot nu geldende algemene voorwaarden van Almotion B.V. zijn geactualiseerd.
  • De voorwaarden zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel onder nummer 09114908.
  • Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u vanaf vandaag met ons sluit, zonder dat daarvoor vereist is dat elke keer de toepasselijkheid van deze voorwaarden per separate overeenkomst schriftelijk van toepassing worden verklaard.
  • Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan zullen wij die graag beantwoorden.
  • Download de Almotion algemene leveringsvoorwaarden 2023 voor de zakelijke markt.

Verzendmethoden en kosten

Alle verzendkosten zijn inclusief verpakken en verpakkingsmaterialen. Ophalen is niet mogelijk.

De verzendkosten zijn vanaf € 10,50 excl. btw. Door de grote variëteit in pakketten worden de verzendkosten bij het afrekenen aan u getoond. U dient dit te accorderen.

Levertijd

Op werkdagen besteld voor 18.00 uur besteld betekent vandaag verzonden. Dit houdt in dat meestal de volgende dag uw bestelling bezorgd wordt. Natuurlijk alleen als het product voorradig is. U kunt dit controleren in de webshop.
Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verzonden.

De getoonde levertijden zijn altijd indicatief en er wordt altijd naar gestreefd om dit te bewerkstelligen. Er kan echter geen aanspraak gemaakt worden op het niet op de juiste dag leveren van uw bestelling.

Let op!

Indien het pakket bij u aangeboden wordt en er is niemand om het in ontvangst te nemen worden eventuele extra kosten voor een ander levermoment bij u in rekening gebracht.

Wij vertrouwen erop u met het bovenstaande naar behoren te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Sales department Almotion B.V.
Nijverheidsweg 14, Elst (GLD)

Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding