Lineairegeleiding.nl is een onderdeel van Almotion B.V.

Almotion is een merkonafhankelijk leverancier van een geselecteerd programma van lineaire geleidingen. Dit betekent dat wij altijd op zoek gaan naar de best passende oplossing voor de klant in de actuele markt.

Jarenlange ervaring

Het management van Almotion bestaat uit: Leo de Jager en Leo Peerboom. Zij hebben een jarenlange ervaring in de toepassing  van lineaire geleidingen, lineaire eenheden en industriële pneumatiek. Hierdoor kunnen zij zich met recht specialisten noemen die alle uitdagingen aankunnen.

Sinds 1996 engineeren en produceren wij lineaire eenheden onder de merknaam LINEAIRTECHNIEK®. Bij de meeste lineaire eenheden kan de klant zelf kiezen welk merk lineaire geleiding de voorkeur heeft. Hierdoor hebben wij altijd een aantal lineaire geleidingen op voorraad en is er een ruime hoeveelheid kennis aanwezig over lineaire geleidingen zodat wij u altijd optimaal kunnen adviseren. Inmiddels is er ook al veel interesse vanuit het buitenland voor onze lineaire eenheden. Dit met name ook omdat een aantal lineaire eenheden als kit leverbaar zijn waardoor men hun eigen lineaire geleiding kan monteren. Ons assortiment lineaire geleidingen is zeer uitgebreid en  wij kunnen u vrijwel alle merken leveren.

Deskundige, innovatieve totaaloplossingen

Almotion vindt zijn oorsprong in de industriële pneumatiek en daarom hebben wij veel kennis van productietechnologiën in de maakindustrie. Wij leveren meerdere merken pneumatiek uit voorraad en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies.

almotion.nl

Zowel voor lineaire geleidingen, lineaire eenheden en pneumatiek geldt dat wij naast het leveren van een product, het accent leggen op deskundige, innovatieve totaaloplossingen.

Graag maken wij met u een afspraak om te kijken wat Almotion voor u kan betekenen.

Contact