Stel je vraag Stuur een e-mail Inloggen

NIEUW: Oliereservoir TBI

TBI heeft een oliereservoir ontwikkeld voor kogelomloopgeleidingen

TBI komt met een nieuwe oplossing voor lange smerings-intervallen; een nieuw oliereservoir voor kogelomloopgeleidingen. TBI is de vooraanstaande producent van kogelomloopgeleidingen. Voldoende smering is het hoogste belang voor deze geleidingen. Juiste en voldoende smering zorgt voor een langere levensduur van de geleiding.

Het nieuwe reservoir zorgt voor een langere levensduur van de kogelomloopgeleiding. De smeringsinterval wordt namelijk hiermee vergroot. De geadviseerde smeerinterval met dit nieuwe voorzetstuk is 10.000 km. Het gepatenteerde reservoir is een nieuwe ontwikkeling in de rechtgeleidingsmarkt. De cassettes worden aan de standaard blokwagen gemonteerd en op de geleiding bevestigd.

Het nieuwe oliereservoir van TBI is ook toe te passen in de lineaire eenheden van Almotion. Hiervoor is er een ander type interne slede nodig.

Meer informatie of bestellen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Alle berichten
Almotion B.V. is not an authorized distributor or representative of the products featured on this website. All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. All rights reserved.
Copyright © 2024 Almotion lineaire geleiding